logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
kuikujhm  
#1 Posted : Wednesday, February 7, 2018 10:34:00 AM(UTC)
kuikujhm

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 2/7/2018(UTC)
Posts: 0

UserPostedImage

De samenwerking tussen adidas schoenen Kanye West en Adidas heeft sneaker na sneaker voortgebracht die onmiddellijk door fans op hun releasedatum wordt ingepikt. Maar dit weekend geeft Adidas je een tweede kans om een ​​zeer gewild model te verslaan. De Adidas YEEZY Boost 350 V2 ""Zebra"" viel oorspronkelijk terug in februari, en als gevolg van een zeer beperkte release, bleven veel mensen met lege handen achter - nu komen ze terug.

Voor degenen die de felbegeerde ""Zebra"" -uitgave hebben gemist, is de adidas schoenen heren sale welkom als verlossing. Ook wel de 'Triple White' genoemd, hebben ze een volledig witte bovenzijde van textiel, een sokachtige constructie, touwveters en energie-terugkerende Boost-technologie. Velen hebben gemeld dat deze colorway beter beschikbaar zal zijn dan voorgaande releases, maar zoals elke Adidas x Kanye West sneaker release, verwachten de meesten niet dat er een wandeling in het park is.

Deze schoenen adidas schoenen dames zwart zijn voorzien van adidas's meest responsieve demping ooit, boost ™, met zijn energie-terugkerende technologie om elke stap geladen met een eindeloze voorraad van lichte, snelle energie te houden. adidas Originals NMD R1s is donderdag verkrijgbaar in de winkels van Culture Kings en online.

Een favoriet onder beroemdheden, rappers en adidas yeezy boost 350 v2 kopen reality-sterren, een ander model uit de Adidas Yeezy-collectie zal binnenkort verdwijnen. Deze op dieren geïnspireerde 350 V2 heeft een gebreid bovenwerk met 'zebrastrepen', energie terugkerende boost-demping, rood 'SPLY-350'-detail op het zijpaneel, hieltrekkabel en een witte rubberen buitenzool.

http://www.champste.com/
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.